Doe het samen

Door het beschikbaar stellen van middelen en kennis geeft het CND-bedrijven in de Drechtsteden handvatten om de eigen weerbaarheid op het gebied van cybersecurity te vergroten.

Neem contact met ons op

IT Security als service

Deze dienst zorgt ervoor dat je IT omgeving en bedrijfsgegevens goed beveiligd worden. Het traject start met het uitvoeren van een security scan, waarbij de risico’s voor je bedrijf worden bepaald. Vervolgens worden de noodzakelijke maatregelen geïdentificeerd en bepaald welke maatregelen er uitgevoerd gaan worden. Vervolgens wordt er periodiek getest, op locatie en van buitenaf, of je systemen en bedrijfsgegevens nog veilig zijn.

Bekijk deze dienst

Image
Image

Pentest

De pentest wordt op maat voor u gemaakt, gericht op de IT middelen die voor uw organisatie van belang zijn (uw IT kroonjuwelen). Vervolgens kijken onze specialisten naar de beveiliging van uw netwerk & systemen, het gedrag van personeel en de voor ieder bedrijf geldende IT processen. De geconstateerde zwakheden en onze adviezen worden overzichtelijk aan u gepresenteerd. 

Vraag een pentest aan

Phishing test

Vraag nu een phishing test aan om op die manier de bewustwording van uw medewerkers te bevorderen. 

Vraag een phishing test aan
Image
Image

Cyber security bewustzijn test

Cybersecurity wordt als maar belangrijker. Niet alleen multinationals zijn het slachtoffer, maar ook het mkb. Test daarom jouw kennis en die van je medewerkers op het gebied van Cybersecurity.

Vraag een Cybersecurity Bewustzijn test aan

Project Partners:

Logo
Logo
Logo
Logo

Strategische Partners

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Vraag hier gratis onze Toolkit aan


  Adres:

  Stationsplein 4J
  3331 JJ Zwijndrecht


  Telefoonnummer:

  +31 (0)78 76 20 798


  E-mail:

  info@cybernetwerk.nl