Pentest

Wat is een pentest?

Een pentest of penetratietest is een controle van een of meer computersystemen op kwetsbaarheden. Bij de pentest wordt met een ‘hacker mindset’ gekeken hoever het mogelijk is om een systeem binnen te dringen. Dit wordt gedaan om inzicht te krijgen in uw actuele IT kwetsbaarheden en de impact van deze aanvallen.

Waarom een pentest?

Wij constateren dat veel ondernemers zich niet bewust zijn van de IT risico’s in het bedrijf. Door slechte beveiliging van systemen, niet goed afgeschermde netwerken en onoplettend personeel komen de continuïteit van de bedrijfsvoering, de beveiliging van bedrijfsgeheimen en de naleving van de privacy regelgeving (AVG) in het geding. Veel organisaties vinden het IT Security onderwerp te technisch en laten het maar over aan een interne IT-specialist of externe leverancier. Zonder actieve sturing is beveiliging helaas vaak niet op orde. Met een pentest heeft u snel inzicht in de technische IT risico’s.

Image

De pentest wordt op maat voor u gemaakt, gericht op de IT middelen die voor uw organisatie van belang zijn (uw IT kroonjuwelen). Vervolgens kijken onze specialisten naar de beveiliging van uw netwerk & systemen, het gedrag van personeel en de voor ieder bedrijf geldende IT processen. De geconstateerde zwakheden en onze adviezen worden overzichtelijk aan u gepresenteerd. Krijg zicht op uw IT security risico’s en verbeter uw bedrijf structureel! Onze IT-test is speciaal voor het MKB; praktisch en betaalbaar.

  • Breng beveiligingsrisico's in kaart

  • Uitvoering rapport met alle informatie

  • Begeleiding van A tot Z

Vraag de pentest van het CND aan