Meld je aan voor CyberDay!

In het digitale tijdperk waarin we leven, is internet niet meer weg te denken. Het internet zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Maar wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, de digitale generatie, om hier meer over te weten te komen tijdens de Cyber Day op 22 september 2020 in de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht!

Altijd al mee willen doen met een challenge, maar is acht werkdagen voor jou te intensief? Daar hebben we nu de oplossing voor met deze challenge van één dag! De mix is hetzelfde: een multidisciplinair team van young professionals vanuit verschillende bedrijven, een business owner, een project coach en een eindpresentatie. Komt jouw team met de beste oplossing?

Cyber Day

Tijdens deze dag ga je samen met andere young professionals van verschillende bedrijven de uitdaging aan om hackers buiten je bedrijf te houden. Daarnaast werk je aan het ontwikkelen van jouw soft skills door te trainen met professionals én krijg je de kans om te netwerken met andere Young Professonials uit de regio. Het programma begint om 11.00 uur en eindigt om 17.30 uur.

Programma
10.30 – 11.00     Inloop
11.00 – 12.30     Plenair gedeelte met hack-demo, verhalen van bedrijven en uitleg over de challenge
12.30 – 13.00     Lunch
13.00 – 16.00    Challenge in teams, inclusief pitchtraining en bezoek aan het SIM-lab
16.00 – 16.45     Elevator pitches
16.45 – 17.30     Borrel

De challenge

Hoe kunnen we de menselijke factor beperken bij cyberdreigingen? De IT-afdeling begrijpt het, maar hoe creëren we cyber bewustzijn bij alle werknemers in het bedrijf? Het doel van Cyber Netwerk Drechtsteden is om bedrijven bewust te maken van de risico’s van digitalisering. Hiervoor ontwikkelt het netwerk tools en daar kunnen zij jouw hulp goed bij gebruiken!

Deze challenge wordt opgedeeld in twee delen. Tijdens de Cyber Day op 22 september worden eerste ideeën verzameld. Een exclusief team van 8 – 12 young professionals gaat hier vervolgens mee aan de slag in de meer intensieve challenge van zeven werkdagen. Interesse om hieraan mee te doen? Neem contact op met projectleider Marit van Heugten.

Aanmelden

Dit wil je niet missen toch? Meld je aan!

Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Er zijn maximaal 30 aanmeldingen mogelijk, zodat we 1,5 meter afstand kunnen garanderen.

Per bedrijf geldt een maximaal aantal aanmeldingen van 3 personen om te zorgen voor een mooie mix. We laten tijdig weten als je hierdoor op de wachtlijst staat.

Datum

22 sep 2020
Expired!

Tijd

Gehele dag