HBO Academy komt met nieuwe cybersecuritycursus

HBO Academy gaat in oktober van start met een nieuwe cybersecuritycursus: NIST Cybersecurity Framework Specialist 

Samenwerking met ESET Nederland

Deze cursus is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking met ESET Nederland, een wereldwijde speler op het gebied van cybersecurity met meer dan 100 miljoen gebruikers in meer dan 200 landen. De cursus bestaat uit een combinatie van klassikaal onderwijs en hands-on training waarbij studenten kennis opdoen van de nieuwste tools en technieken op het gebied van cybersecurity. De focus wordt gelegd op het wereldwijd door organisaties gebruikte NIST Framework, een set van best practices, standaarden en richtlijnen voor cybersecurity, ontwikkeld door het National Institute of Standards and Technology (NIST).

Voor wie geschikt

Voor studenten en IT-professionals met een hbo denk- en werkniveau en werkervaring in de ICT. De tijdens de cursus opgedane kennis stelt deelnemers in staat om proactief bij te dragen aan het implementeren en onderhouden van de vereiste beveiligingsmaatregelen.

Wanneer

De cursus start op donderdagavond 5 oktober en wordt op opeenvolgende donderdagavonden gegeven, m.u.v. donderdag 19 en 26 oktober (herfstvakantie).

Vorm

Blended learning, bestaande uit:

  • 3 fysieke bijeenkomsten die worden gegeven op de cursuslocatie van ESET in Sliedrecht
  • 3 online bijeenkomsten die worden gegeven vanuit de Virtual Classroom (live verbinding tussen studenten en docent) 

Prijs

Introductieprijs: € 1.495,–

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf nu via onderstaande button