Inspiratiesessie op 6 april “online is niet zo onschuldig als het lijkt”

Op 6 april organiseren wij samen met HBO Drechtsteden, Schouwburg Kunstmin, De BibliotheekAanZet en Dordrecht Marketing een interessante inspiratiesessie met als spreker Peter Lahousse, dé cyberspecialist van Nederland en werkzaam bij de Nederlandse politie. Hij neemt u deze avond mee in de wereld van cybercrime. Aan de hand van praktische en aansprekende praktijkvoorbeelden wordt getoond hoe professionele cybercriminelen te werk gaan en hoe dit door de politie bestreden wordt. Maar ook hoe je zelf bewuster kunt worden van de verschillende vormen en gevaren van cybercriminaliteit.

Over Peter Lahousse

Peter Lahousse is Cybercrime & Darkweb trendwatcher en oprichter van de website www.cybercrimeinfo.nl, de digitale bibliotheek voor de bestrijding van digitale criminaliteit. Daarnaast is hij werkzaam bij de Nederlandse
politie, afdeling Politieprofessie (staf) eenheid Zeeland West-Brabant. Wellicht bent u zijn naam al eens tegengekomen in een van de publicaties die wij met enige regelmaat overnemen in deze website.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 6 april
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Tune thuis in vanaf 19:55 uur.
  • Locatie: online te volgen via livestream vanuit Kunstmin
  • Kosten: vrij toegang
    Let op! de sessie is alleen live te volgen, en kan dus niet later worden teruggekeken..