Livestream evenement ‘Maak werk van thuiswerk’

Als ondernemer kijk je verder dan de dag van vandaag, we zien dan ook dat de manieren waarop mensen in de toekomst met elkaar communiceren sterk veranderen. Maar de behoefte blijft bij iedereen hetzelfde: aangenaam werken. Op donderdag 26 november organiseren Werkgevers Drechtsteden en 4COM in samenwerking met verschillende bedrijven het online evenement “De toekomstbestendige thuiswerkplek”. Doel van dit evenement: kennis delen door bedrijven met elkaar te verbinden. Wij geloven dat door kennis te delen, we als ondernemers in de Drechtsteden samen succesvoller zijn.

Thema’s

  • Professioneel videobellen vanuit huis: etiquette bij videobellen
  • Slimme communicatieoplossingen om optimaal bereikbaar te blijven
  • Gezond en fijn werken met een ergonomische werkplek
  • Omgaan met cyberveiligheid (42% van de bedrijven werkt nog steeds onveilig)

Vijf boeiende sprekers nemen u mee in de wereld van het thuiswerken. Van humoristische videobellen etiquette tot serieuze cyberveiligheid en van de ergonomische werkplek tot beter bereikbaar blijven op afstand.

Cyberveiligheid

Als CND willen wij graag één onderwerp extra uitlichten, de cyberveiligheid. Waar zit het grootste beveiligingslek van uw organisatie? En hoe weet u of u écht beveiligd bent? Tom de Haan (Cyberspecialist Drechtsteden) gaat verder in op hoe ook jouw bedrijf straks optimaal is ingericht tegen cybercriminaliteit.

Na dit evenement:

  1. Kent u de belangrijkste videobellen etiquette
  2. Heeft u concrete handvaten om slimmer op afstand samen te werken
  3. Weet u alles over de ergonomische thuiswerkplek
  4. Weet u alles van cyberveiligheid

Datum: 𝗗𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 26 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿
Tijd: 𝟭𝟲.𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿 – 17:00

Teaser De Toekomstbestendige Werkplek