CYBERCRIME – HAAKT U AAN OF AF?

Phishing is vaak de eerste stap in een cyberaanval en een makkelijke manier voor criminelen om binnen te komen. Is de aanval niet gericht op uw bedrijf, dan kan uw systeem worden misbruikt. Zonder dat u dat weet!

Phishing is één van de grootste cyberrisico’s binnen het MKB


Maar liefst 80% van de ondernemers heeft te maken (gehad) met phishing. Dit willen we beperken, samen met het MKB. Om die reden wordt het MKB de GRATIS phishingtest aangeboden. Met de rapportage die de ondernemers ontvangt krijgt hij in de digitale weerbaarheid van zijn onderneming en leren medewerkers phishing e-mails beter te herkennen.

Bij 400 aanmeldingen gaan we van start


We zien aan de cijfers dat het MKB vaker dan gemiddeld het slachtoffer is, het is belangrijk om daar een goed beeld op te krijgen. Om onderzoek te kunnen doen, cijfers te vergelijken en inzicht te verkrijgen, is het noodzakelijk dat er meer dan 400 ondernemingen zich aanmelden.

Meedoen is GRATIS


Is uw cyber security goed geregeld of staan uw ramen en deuren nog wagenwijd open? Bent u benieuwd naar de weerbaarheid van uw organisatie? En wilt u zich ook online veilig voelen? Doe GRATIS mee aan de MKB Phishingtest en registreer uw belangstelling. Na afloop van de test ontvangt u een rapportage. Informeer ook andere ondernemers uit uw netwerk en stuur deze flyer door!

Of deze uitnodiging wel in de haak is? Dit zijn de voorwaarden:
• Uw bedrijf bestaat uit minimaal 8 medewerkers met een zakelijk e-mailadres.
• U kunt na uw registratie nog beslissen niet mee te doen.
• We komen niet in uw systeem en installeren niets.
• We hebben geen commerciële belangen, deelname is gratis.