Interactieve Cybersecurity Workshop 26 januari 2023

Op 26 januari 2023 organiseren i-Lab Gorinchem, Gorcum Next, de Technohub en Cybernetwerk Drechtsteden een interactieve workshop in Gorinchem.

Inhoud van de workshop

De workshop bestaat uit 2 delen: een interactieve presentatie door Tom de Haan, cybersecurity professional met ervaring binnen de overheid en financiële sector,  en een interactieve paneldiscussie.

Deel 1Interactieve sessie door Tom de Haan

Ransomware, datalekken, identiteitsfraude, elke dag nieuwe organisaties die gehackt zijn… Wil jij ook alles weten van hacken, cybercrime en hoe je jezelf en je organisatie daartegen beveiligt? Tom de Haan neemt je tijdens een interactieve sessie mee langs de uitdagingen die er zijn om je organisatie te beveiligen en laat je kennismaken met nieuwe innovaties. Hij combineert daarbij live demonstraties met zijn ervaringen als professional en als(gast)docent van verschillende hogescholen en universiteiten.


Deel 2: Interactieve paneldiscussie

Tijdens deze sessie gaan we met elkaar en een panel van experts uit het bedrijfsleven in gesprek.  Deze sessie wordt begeleid door Pieter Kroon (HBO Drechtsteden/Cyber Netwerk Drechtsteden).
Aan de hand van vragen en stellingen zullen diverse cybersecurity onderwerpen aan de orde komen. Uiteraard krijgen de deelnemers hierbij zelf ook volop de gelegenheid om hun vragen voor te leggen aan het panel, dat bestaat uit:

  • Jan van Wijgerden, directeur Tredion BV, Gorinchem
  • Tom de Haan, security expert
  • Edy Hoogendam, advocaat bij DHC Advocaten uit Gorinchem

Voor wie?

Cybercriminaliteit is groeiend, er wordt wel gezegd dat er meer geld in Cybercrime omgaat dan in de drugshandel! Of je nu in een groot of klein bedrijf werkt of dat het om je privé data gaat, het beschermen van je data is voor iedereen belangrijk. Ben je dus betrokken bij informatiebeveiliging of heb je hier interesse in, dan ben je van harte welkom, of je nu een technische, bedrijfskundige of onderwijskundige achtergrond hebt.

Over de trainer

Tom de Haan cybersecurity professional met ervaring binnen de overheid en financiële sector, neemt je tijdens dit event in een interactieve sessie mee langs de uitdagingen die er zijn om je organisatie te beveiligen en laat je kennismaken met nieuwe innovaties. Hij combineert daarbij live demonstraties met zijn ervaringen als professional en als(gast)docent van verschillende hogescholen en universiteiten.

Aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je kunt je snel en eenvoudig aanmelden via onderstaande button.

  • Datum 26 januari 2023
  • Locatie i-Lab Gorinchem, Mollenburgseweg 82, 4205 NB
  • Tijdstip inloop vanaf 15:00uur
  • Start 15:30 uur
  • Afsluiting 18:00 uur, met aansluitend een borrel